miercuri, 6 ianuarie 2010

Poveste de Dragoste ( II )

Drumurile noastre s-au intalnit intr-o zi minunata. Ne-a fost dat de soarta sa ne intalnim, sa ne gasim unul pe celalalt, sa ne alinam sufletele ranite …
Cand te-am vazut prima datanu am crezut ca ne potrivim din anumite uncte de vedere .suntem asa de diferiti si totusi asa de asemanatori. Puisorul meu dulce,te caut cu privirea in lumea asta rea .caut un loc linistit,caut un siridus care sa ma ajute sa dezleg taina acestei lumi,dar imi pune in tolba mai multe mistere decat poate omul dezlega in zece vietzi.

Acum inima mi-e pustiita de dor.mi-e dor de tine ,pui mic si scump.buzele ma dor caci isi doresc alinarea,cersesc atingerea delicata a buzelor tale,savoarea lor dulce.ochii mas dor caci isi doresxc leacul,isi doresc privirea ta ,isi doresc zambetul tau ,care e asemanator cu al ingerilor din paradis .ma dor urechile caci nu te aud.vocea ta e un pansament pt sufletul meu ranit.prezenta ta e cel mai bun remediu e cea mai buna solutzie.

In viatza mea trista,in pustiul universului meu a aparut intr-o zi rece de octombrie o speranta .o lumina,un inger ce mi-a dat de inteles ca vsunt multe lucruri pt care se merita sa lupti.nu am gasit prea multe motive ,dar am gasit unult care se merita sa lupt. DRAGOSTEA PT UN INGER, un inger cu un nume de vis. Acest inger a venit dintr-o lume necunoscuta mie,a devenit puisorul meu meu dulce,scumpetea mea mica oe care o ador….
Sursa : lovesite.ro

Recomandari : 
The Best Club 13
Club 13 News

Adauga un comentariu